16 травня 2023 14:38

"Барсу" можуть усунути від єврокубків хоча б на рік. Це найбільший скандал в історії іспанського футболу. Віце-президент "Бетісу" Каталан про справу Негрейри

Віце-президент "Бетіса" впевнений, що "Барсу" треба відсторонити від єврокубків за справу Негрейри.


Нагадаємо, прокуратура Барселони подала позов на клуб та його колишніх президентів Жозепа Бартомеу та Сандро Роселя у справі про можливу корупцію при виплатах колишньому віце-президенту технічного суддівського комітету Хосе Марії Енрікесу Негрейрі. "Барса" стверджувала, що оплачувала звіти про суддів, які готував Негрейра, він отримав від клубу 7,3 млн євро з 2001 по 2018 рік.


Раніше стало відомо, що "Барселона" отримала ліцензію на участь у Лізі чемпіонів наступного сезону. Стверджувалося, що УЄФА може усунути синьо-гранатових.

«Ми дуже стурбовані. Те, що сталося за ці 17 чи 18 років, дуже серйозне.


УЄФА розпочав розслідування, і ми сподіваємося, що у червні вони зможуть зробити якісь висновки. Ми вважаємо цілком ймовірним, що вони можуть усунути "Барсу" від єврокубків хоча б на рік.

Ми обурені. Важливо, щоб нічого не було забуто. УЄФА має механізми, і я дуже чекаю на рішення, оскільки це найбільший скандал в історії іспанського футболу.


Тепер нам залишається лише чекати, щоб дізнатися, який буде результат, і ми дуже уважно стежимо за ситуацією», – сказав Хосе Мігель Лопес Каталан у програмі Gol a Gol в ефірі Canal Sur.


«Барселона» виграв чемпіонат Іспанії цього сезону – вперше за чотири роки.